Як продовжити сертифікат КЕП або отримати новий у період карантину?

Зараз, коли в країні триває карантин, нам всім важливо зберігати спокій, перебувати вдома та продовжувати працювати дистанційно. Тому, відповідно до вимог чинного законодавства України та задля збереження вашого здоров’я й наших співробітників, крамниці з надання електронних послуг “Твій час” під час карантину працюють в обмеженому режимі. 

УВАГА! Ми формуємо онлайн-чергу, щоб приймати кожного відвідувача в індивідуальному порядку, дотримуючись усіх заходів безпеки. Тому, без попереднього запису, відвідати мережу крамниць “Твій час” неможливо! 

Як отримати новий сертифікат КЕП?

Нашим клієнтам, у реквізитах підприємства яких відбулися зміни, та новим клієнтам, щоб отримати КЕП вперше — необхідно завітати до нашої крамниці.

Для цього необхідно:

  • записатись до онлайн-черги, без якої відвідування наших крамниць неможливе;
  • після оформлення заявки, вам зателефонує співробітник крамниці та проконсультує щодо графіка роботи та особливостей відвідування крамниці уперіод карантину;

Записатися до онлайн черги

Важливо! Клієнтам, які перебувають не в Києві, необхідно зателефонувати до найближчого представника мережі крамниць “Твій час” та уточнити умови прийому відвідувачів.

Пункти обслуговування

Продовжуйте дію свого КЕП онлайн

Продовжити дію сертифікатів, за умови якщо в реквізитах не відбулося змін, можна онлайн. Для цього скористайтеся зручним автопродовженням безпосередньо у програмі M.E.Doc, вебсервісі СОТА або на офіційному сайті ЦСК “Україна”. Тобто продовжити чинність сертифікатів КЕП можна, не виходячи з дому, без збору додаткових документів!

Бережіть себе та своїх близьких, дотримуйтесь умов карантину та зберігайте спокій! А ми продовжимо робити все можливе, щоб ви мали змогу отримувати всі послуги та повноцінно працювати вдома.