Автоматичне продовження дії сертифікатів АЦСК «Україна» в «M.E.Doc» та «СОТА»

З 15.05.2017 усі користувачі ЕП АЦСК «Україна» вже мають можливість оновити сертифікати ЕП безпосередньо з програми «M.E.Doc», а з 02.06.2017 – така можливість з’явилась і у користувачів веб-сервісу «СОТА». Відтепер, якщо у Вас не відбулось змін у даних, що внесені у сертифікати, то оновити їх можна автоматично, не збираючи пакет документів!

Ця функція впроваджувалася поступово. З 11 січня 2017 року така можливість стала доступною близько 10 000 користувачів «M.E.Doc», а відтепер автоматично оновити ЕП можуть всі клієнти центру, які використовують «M.E.Doc» або «СОТА».

Зробити це за допомогою програмного забезпечення дуже просто!

Коли до закінчення дії Вашого актуального сертифікату залишиться менше, ніж 45 днів, програмне забезпечення самостійно запропонує Вам оновити сертифікат. Для того щоб скористатися можливістю автоматичного оформлення, Вам потрібно сплатити рахунок, надіслати електронну заявку та, власне, отримати сертифікат.

Більш детально про оновлення сертифікатів за допомогою комп’ютерної програми «M.E.Doc» Ви можете прочитати в інструкції або ж подивитися за посиланням.

Користувачі «СОТА» можуть ознайомитися з детальною інструкцією тут або подивитися відео.

Якщо ж зміни даних у Ваших сертифікатах відбулись, зверніться, будь ласка до найближчої крамниці електронних послуг «Твій час». Завітати сюди необхідно з пакетом документів та сплаченим рахунком – і оформлення ЕП не займе багато часу.