Авторизуйся на порталі “Дія” за допомогою КЕП від ЦСК “Україна”

Необхідно відкрити свою справу, отримати довідку, оформити допомогу при народженні дитини, або перевірити дані про себе у держреєстрах? Усе це можна зробити всього за 10 хвилин на порталі державних послуг "Дія". Все, що вам потрібно — особистий електронний підпис.

Наш ЦСК "Україна" усіляко підтримує державні ініціативи, які долучають нас до прогресивного цифрового суспільства, в якому будь-яка діяльність є прозорою без бюрократичних механізмів та марно витраченому часу у чергах.

Відтепер усі наші клієнти — фізичні та юридичні особи — власники електронного підпису КЕП можуть з легкістю авторизуватися на порталі "Дія" https://diia.gov.ua/ та отримати необхідну довідку онлайн.

Однією з пріоритетних цілей Міністерства цифрової трансформації є стовідсоткове оцифрування держпослуг до 2024 року. Сьогодні на порталі вже доступні 27 публічних послуг, серед яких такі:

  • оформлення ФОП, зміна виду діяльності або повне її припинення;
  • оформлення довідки про несудимість;
  • оформлення допомоги при народженні дитини;
  • відшкодування коштів (щомісяця) за послуги догляду за дитиною до 3-х років;
  • подання судового позову;
  • реєстрація автомобіля або отримання послуг, що пов’язані із документами водія;
  • оформлення ліцензій, дозволів чи отримання витягів з реєстрів.

Раніше більшість цих послуг перебувала на окремих ресурсах, тож знайти їх було доволі проблематично, а деякі з них можна було отримати лише офлайн. Окрім того, їх оформлення вимагало певних знань або сторонньої допомоги.

Із появою "Дія" ситуація докорінно змінюється, адже вам не потрібно виходити з дому задля отримання довідки чи іншого документа від держави. Особливо це актуально в умовах карантину. Єдине, що вам необхідно — отримати КЕП, якщо досі його не маєте. 

Тому хочемо наголосити, що, навіть в період карантину, ми продовжуємо працювати, проте в обмеженому режимі. Щоб отримати КЕП у нашій крамниці "Твій час", вам необхідно попередньо записатись до онлайн-черги. Для діючих власників КЕП, ми реалізували зручні механізми автоматичного продовження онлайн — на сайті ЦСК “Україна” або через наші продукти: програму M.E.Doc та вебсервіс СОТА.

Зараз проєкт "Дія" набирає обертів, про що свідчить кількість завантажень мобільного застосунку: 1,34 млн разів з Android і 670,7 тис. з iOS. Ми ж раді бути частиною цифрової держави та долучатися до реалізації нових проєктів, які вже сьогодні значно полегшують процес отримання держпослуг для кожного громадянина України.