CloudKey — всі переваги хмарного захищеного носія для ефективної роботи за будь-яких умов

Зараз для нашої країни України критично важливо, щоб ми продовжували працювати, робили надходження в бюджет та платили податки, таким способом допомагаючи ЗСУ. Ми вважаємо, що зараз кожен бізнес, який має мінімальну можливість працювати, повинен це робити. Але, щоб продовжувати свою діяльність максимально ефективно, зважаючи на складні умови, ми пропонуємо використовувати для ведення електронного документообігу хмарний захищений носій CloudKey. Чому варто обрати саме CloudKey — пропонуємо дізнатися у матеріалі.
 
1. З CloudKey ви можете працювати будь-де
Віддалена робота з хмарним захищеним носієм CloudKey дає можливість продовжувати робочий процес незалежно від місця перебування, що зараз дуже важливо для українців. 
Для роботи користувачеві потрібен лише доступ до інтернету. 

2. Відповідає всім вимогам законодавства України
Відповідно до статті 421, п.5 Закону України кваліфікованим електронним підписом вважається підпис, що зберігається на захищеному носії з використанням кваліфікованого сертифіката. Хмарний CloudKey повністю відповідає вимогам законодавства та, відповідно до ст. №2155 “Про електронні довірчі послуги”, є засобом кваліфікованого електронного підпису. 

3. З СloudKey можна працювати в електронному кабінеті платника податків.
Ви можете авторизуватися та підписувати звіти, використовуючи хмарний електронний підпис, що зберігається на CloudKey. Для роботи потрібно тільки завантажити мобільний додаток (доступний для Android та iOS). 

Також СloudKey вже під’єднаний до сайту czo.gov.ua (Центральний засвідчуваний орган), що дозволяє підписати будь-який документ. Також скористатися СloudKey користувачі можуть і на сервісі id.gov.ua (Універсальна платформа для е-ідентифікації та автентифікації користувачів), який зі свого боку під’єднаний до багатьох платформ. 

Крім того, користувачам програмних рішень M.E.Doc та СОТА важливо знати, що вони теж можуть працювати у програмах з використанням хмарного захищеного носія CloudKey. 

4. Сучасне та надійне сховище
Підпис, який зберігається у хмарі — це молода технологія, яка, як ми вже повідомляли раніше, повністю відповідає вимогам законодавства України. Усі операції з електронними підписами виконуються на захищених серверах Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, де і зберігаються всі особисті ключі підписантів. Сервіс центру пройшов державну експертизу та має атестат відповідності.

5. Ваш кваліфікований підпис в телефоні
Із захищеним хмарним носієм СloudKey для роботи з електронними документами вам буде достатньо навіть смартфона. Зараз, у період війни, ваші клієнти та партнери по бізнесу можуть перебувати будь-де. Тож, щоб продовжувати роботу та оперативно підписувати електронні документи, СloudKey — ідеальне рішення. Ваш підпис надійно зберігається у хмарному захищеному носієві, а ви маєте доступ до нього з будь-якого місця та будь-якого девайсу. 

6. Для простої роботи з CloudKey ми створили відеоінструкції
Кожен клієнт може легко працювати з електронним підписом, що зберігається на хмарному захищеному носієві СloudKey, адже ми створили серію навчальних відеоінструкцій. Тож, якщо вам потрібно максимально швидко вивчити принципи роботи з СloudKey, радимо переглянути наші відеоматеріали. Там ми дуже доступно та просто продемонстрували усі тонкощі роботи з нашим хмарним захищеним носієм. Усі відеоінструкції доступні за посиланнями:

7. Економія часу
CloudKey створений з розумінням того, що для кожного працівника та бізнесмена час —  дорогоцінний ресурс. Це більше можливостей економії вашого часу та пришвидшення робочих процесів, що в умовах воєнного стану має особливе значення. Підписання електронних документів займає лише декілька секунд та пару кліків зі смартфона — це знахідка для сучасної людини та нинішнього часу.

8. CloudKey неможливо загубити
Ваш електронний підпис завжди з вами, а щоб скористатися ним, потрібно лише пам’ятати пароль та пройти авторизацію. Також важливим є те, що CloudKey не піддається копіюванню та його неможливо вкрасти.

Скористатися CloudKey можна вже зараз. Щоб отримати хмарний захищений носій з будь-якого куточка країни, скористайтеся програмою СОТА або M.E.Doc (для цього вам знадобиться чинний ЕП). За додатковою консультацією звертайтеся за телефоном до наших фахівців: +380 44 206 72 15 та +380 98 206 72 15

Продовжуємо працювати задля нашого з вами майбутнього у вільній країні. Все буде Україна!