Декларуйте доходи швидко та зручно з КЕП

В Україні триває щорічна деклараційна кампанія, відповідно до якої українці мають задекларувати свої доходи за 2019 рік до 30 квітня цього року — про це повідомляє Державна податкова служба. 

Якщо ви маєте кваліфікований електронний підпис від ЦСК “Україна”, то можете подати е-декларацію максимально швидко та просто.  

У випадку подання декларації поштою, врахуйте всі ризики, зокрема те, що відправити її необхідно не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного терміну подання декларації. В іншому випадку ваша декларація може надійти невчасно.

Щоби бути впевненими, що ваша декларація буде гарантовано доставлена якнайшвидше — радимо скористатися електронною формою. Подати декларацію в електронному вигляді ви можете не пізніше останньої години 30.04.2020 року.

Якщо ви ще не маєте КЕП, то можете придбати його у крамниці електронних послуг “Твій час” у Києві за адресами: вул. В.Васильківська, 132 та вул. Межигірська, 56, оф. 2, або у наших офіційних представників мережі крамниць електронних послуг “Твій час” по всій Україні. 

Детальну інформацію щодо отримання КЕП ви можете знайти на нашому сайті або  отримати за телефоном: (044)-207-72-30.