Додаткові правила ідентифікації заявників у ЦСК «Україна»

Шановні користувачі! З початком війни в Україні ми усі стали свідками справжньої мужності, відваги та геройства багатьох українців. Та, на жаль, останнім часом активізувалися і шахраї. 

Тому ми в ЦСК “Україна” прийняли рішення — ввести додаткові заходи ідентифікації задля додаткового захисту наших клієнтів. Так, новий порядок додаткової ідентифікації клієнтів набуває чинності вже з 3 серпня 2022 року.

Тепер для додаткової перевірки даних клієнта адміністратори реєстрації зобов’язані використовувати електронні документи у додатку “Дія”.

У випадку відсутності застосунку “Дія” у клієнта або неможливості його використання, адміністратор може провести порівняння з вже наявними в архіві надавача документами, з використанням фотофіксації. 

Додаткова перевірка стосується не всіх клієнтів ЦСК “Україна”, а тільки тих, хто підлягає під конкретні умови. Зокрема, такими є керівники юридичних осіб.

Сподіваємось на ваше розуміння у зв'язку із запровадженням додаткових умов ідентифікації заявників. Впевнені, що тільки разом ми вбережемо нас з вами від будь-яких шахрайських дій. 

Перемога обов’язково буде за нами на всіх фронтах!