Нові заходи безпеки для підписувачів у ЦСК «Україна»

Шановні клієнти! Починаючи з 12 грудня 2022 року ЦСК “Україна” запроваджує нові заходи безпеки задля захисту вас та ваших електронних підписів — фотофіксація підписувача під час отримання послуг в офісі надавача та при виїзді спеціаліста. 

Це означає, що під час відвідування відокремленого пункту реєстрації для отримання КЕП, вам потрібно буде єдиноразово пройти процедуру фотофіксацію з документом, що засвідчує вашу особу, яку здійснюватиме співробітник надавача. Про цей безпековий захід знає кожен, хто хоча б раз отримував картку у відділенні банку. У нас діятиме такий же принцип фотографування для клієнтів. 

Нововведення стосується не всіх клієнтів ЦСК “Україна”, а тільки тих, хто отримує КЕП особисто в офісі (нові, продовження або перевидача), чи замовляє виклик фахівця до себе в офіс.

Якщо ви вже є нашим клієнтом і маєте чинний КЕП, наполегливо радимо вам продовжувати його дію онлайн. Зробити це дуже просто безпосередньо на сайті ЦСК «Україна», а також у програмах M.E.Doc та СОТА. 

Детальніше про отримання та автопродовження КЕП читайте у нашому попередньому матеріалі: Як отримати КЕП під час воєнного стану?