В ЦСК «Україна» змінено процедуру скасування / блокування сертифікатів КЕП за заявою у паперовому вигляді.

Останнім часом збільшилася кількість випадків викрадення коштів податкового кредиту підприємств! Шахраї маніпулюють сумами відшкодування ПДВ, реєструючи фальшиві податкові накладні, що може призвести до значних фінансових втрат.

Тому розробники «M.E.Doc», «СОТА» та ЦСК «Україна», піклуючись про своїх користувачів, роблять все можливе для збереження Ваших коштів та ділової репутації. Зокрема:

В ЦСК «Україна» змінено процедуру скасування / блокування сертифікатів КЕП за заявою у паперовому вигляді. Ознайомтеся детальніше із діючим порядком скасування, блокування та поновлення сертифікатів за посиланням.
В програмі «M.E.Doc» та вебсервісі «СОТА» введено постійну перевірку статусів сертифікатів КЕП. Відтепер програмне забезпечення повідомлятиме про будь-які зміни у статусах Ваших сертифікатів, виданих ЦСК «Україна».

З огляду на вищевказане закликаємо клієнтів:

Будьте пильними! Зберігайте паролі від своїх сертифікатів у надійному місці та не надавайте доступ до них третім особам!
В разі, якщо Ви отримали повідомлення в «M.E.Doc» або «СОТА» про зміну статусу сертифікатів, які Ви не здійснювали, – одразу телефонуйте до технічної підтримки ЦСК «Україна»: +38 044 206 72 31.

Ми дбаємо про Ваш захист та бажаємо приємної роботи!