В Україні перенесена деклараційна кампанія

У зв’язку з карантином та введенням надзвичайної ситуації на всій території України, граничний термін подання декларацій перенесено до 1 липня 2020 року — про це повідомляє Державна податкова служба. 

Звертаємо вашу увагу, якщо ви маєте кваліфікований електронний підпис, ви можете подати декларацію, не виходячи із дому. Можливість електронного подання декларацій — це не тільки зручно, а ще й безпечно. 

Застерігаємо вас, за можливості, не відвідувати місця скупчення людей — зокрема такими є поштові відділення, а користуватися всіма послугами онлайн. Так, вже зараз ви можете скористатися електронною формою подання декларації. 

Нагадуємо, якщо у вас закінчується термін дії сертифікатів КЕП, ви можете скористатися автопродовженням онлайн. Продовжити дію чинних сертифікатів можна через програму M.E.Doc та весбервіс СОТА або безпосередньо на сайті ЦСК “Україна”. 

Детальну інформацію щодо отримання та продовження КЕП ви можете знайти на нашому сайті або отримати консультацію за телефоном: (044)-206-72-30.