Використовуйте CloudKey для роботи з е-ТТН

1 серпня 2023 року заплановане впровадження електронних ТТН. Це означає, що бізнес зможе використовувати зручні програмні продукти під час перевезень, всі транспортні операції будуть доступні учасникам у режимі реального часу, а підписувати документи можна навіть зі смартфона, використовуючи хмарний CloudKey.

Одна з проблем, з якою зустрічаються учасники перевезень, це зберігання КЕП водія, і саме хмарний електронний підпис покликаний розвʼязати цю проблему. Обравши CloudKey користувачу не потрібно думати де зберігати КЕП, щоб ненароком не втратити його. КЕП зберігатиметься у провайдера електронних довірчих послуг ЦСК “Україна” і буде доступний для використання у додатках та програмах для роботи з е-ТТН.

Linkos Group від початку ініціативи щодо електронної е-ТТН долучилась до реалізації проєкту та забезпеченні максимально комфортної роботи наших клієнтів. Вже зараз розробники створили два готові програмні продукти, що допоможуть клієнтам у веденні е-ТТН — це «СОТА Е-ТТН» та «СОТА АРІ Е-ТТН». Детальніше про ці програмні продукти ви можете прочитати тут.

Оскільки, ми завжди робимо наші програми з думкою про користувачів та їхню зручність, тому у всіх програмах наші клієнти можуть використовувати для роботи хмарний електронний підпис CloudKey.

Переваги тандему е-ТТН разом з хмарним CloudKey, як завжди, очевидні:

  • легке оформлення та підписання е-ТТН усіма учасниками процесу з будь-якого девайса;
  • менше витрат часу на паперову рутину та пришвидшення відправлення вантажів;
  • швидке надсилання та погодження ТТН онлайн — лише у декілька кліків;
  • супровідні документи та КЕП завжди під рукою в електронному форматі;
  • жодних паперових документів та відсутність будь-якої плутанини.

Спробуйте електронні ТТН можна вже зараз, приєднавшись до тестування на офіційному сайті

Важливий бонус — на період тестування усі консультації з впровадження та інтеграції е-ТТН надаються безоплатно. Крім того, на період тестування усім новим користувачам також безплатно надаються і наші хмарні е-підписи CloudKey. 

Тож, щоб затестити нові програмні продукти для свого бізнесу, потрібно тільки ваше бажання, адже про все інше ми вже подбали. 

Працюємо, щоб забезпечити український бізнес найзручнішим програмними продуктами, які допоможуть вести бізнес ще простіше.