Здійснюйте автопродовження сертифікатів КЕП без відвідування офісу!

В умовах тотальної ізоляції КЕП стає особливо незамінним інструментом для бізнесу. Зараз електронний документообіг — це чи не єдина можливість відправити та отримати підписані документи від контрагентів: швидко, безпечно та зручно, працюючи з дому.

З метою запобігання поширенню вірусу COVID-19 Кабмін ухвалив рішення про продовження карантину до 24 квітня та запровадження на всій території України режиму надзвичайної ситуації. А отже нам усім ще тривалий час доведеться працювати онлайн. Ми розуміємо, що чинні обмеження неминуче впливають на життя кожного громадянина та бізнесу зокрема. А тому продовжуємо працювати, щоб бізнес та бухгалтерія мали змогу продовжувати свою роботу у віддаленому форматі. 

Ми потурбувалися, щоб наші клієнти могли продовжити дію своїх сертифікатів КЕП онлайн.  Користувачам програми M.E.Doc та вебсервісу СОТА доступний зручний функціонал з автоматичного продовження дії сертифікатів КЕП, яким вони можуть скористатися будь-якої миті.  Автопродовження не потребує відвідування нашого офісу чи збору додаткових документів. Тому, якщо у вас не відбулося змін у даних, формуйте заявки, оплачуйте рахунки та отримуйте сертифікати КЕП онлайн. 

Вичерпну інформацію про те, як скористатися автопродовженням сертифікатів у програмі M.E.Doc ви може дізнатись з інструкції або у зручному відео-форматі. Користувачі веб-сервісу СОТА можуть ознайомитися з детальною інструкцією тут або подивитися у відео.

Також ми активно працюємо над реалізацією автопродовження на сайті ЦСК “Україна”. Тож незабаром продовжити дію чинних сертифікатів ви зможете безпосередньо на нашому ресурсі.

Бережіть себе та своїх близьких, адже власне здоров’я — це найцінніший ресурс! А ми продовжуємо працювати в онлайн-форматі, щоб ви мали змогу віддалено отримувати всі необхідні послуги для повноцінної роботи вдома.