Як отримати хмарний захищений носій CloudKey?

Стрімкий розвиток онлайн-технологій став незамінним помічником в оптимізації бізнес-процесів. Особливо незамінними онлайн-рішення для бізнесу виявились під час дії воєнного стану в Україні.

Одним із найважливіших аспектів діяльності є документообіг та своєчасне його ведення. Саме від швидкості погодження документації залежить функціональність всього підприємства. У веденні електронного документообігу необхідним для кожного підприємця та бухгалтера є наявність КЕП. І саме зараз КЕП став ще більш зручним та доступним, завдяки онлайну. 

CloudKey від ЦСК “Україна” — це максимально зручний та простий формат для зберігання КЕП, дозволяє клієнтам зберігати ключ КЕП у провайдера довірчих послуг всередині захищеного апаратно-програмного пристрою — криптомодуля. 

Легким та максимально зручним є також спосіб отримання хмарного захищеного носія CloudKey. Так, отримати хмарний ЗН CloudKey можна в онлайн або офлайн-форматі. 

Отримання CloudKey в офлайн-форматі

Такий формат підійде тим, хто до цього не мав жодного електронного підпису, або у випадку зміни підписантів на підприємстві.

Якщо ви обрали офлайн-спосіб, вам потрібно просто завітати до крамниці мережі “Твій час” у вашому регіоні, де консультанти вам радо допоможуть отримати хмарний ЗН максимально швидко і комфортно для вас (знайти найближчу крамницю у своєму місті та заздалегідь записатися на відвідування можна тут). 

Якщо ж ви вже маєте чинний електронний підпис, тоді процедура отримання стає набагато простішою для вас.

Отримання CloudKey в онлайн-форматі

Для онлайн-способу вам потрібен чинний КЕП, інтернет, смартфон, ноутбук, планшет чи ПК, на якому вам необхідно виконати кілька максимально простих дій, які вказані у покроковому алгоритмі  під час оформлення послуги. 

По-перше — потрібно замовити рахунок на отримання послуги зберігання вашого КЕП на хмарному ЗН. Зробити це можна тут. Оберіть юридичну чи фізичну особу, вид послуги та спосіб зберігання ключа підтягуються автоматично, далі зазначте тип сертифіката та натисніть продовжити. У наступному вікні введіть свої реєстраційні дані та сформуйте рахунок для подальшої оплати. 

Існує декілька варіантів отримання CloudKey онлайн:

1. На сайті ЦСК “Україна” 

Щоб ви могли зробити це максимально швидко та легко, ми підготували для вас детальну відеоінструкцію.

2. У програмі M.E.Doc

Зробити це можна, скориставшись нашою покроковою інструкцією.

3. За допомогою вебсервісу СОТА

Для користувачів вебсервісу ми підготували детальну інструкцію

Зручність та вигода від використання хмарного КЕП вже підкорює українських підприємців та робить його найбільш запотребуваним та популярним серед усіх напрямків бізнесу.

Вже зараз за допомогою CloudKey ви зможете:

  • подавати звітність до контролюючих органів;
  • підписувати первинні документи;
  • підписувати договори в електронному вигляді;
  • використовувати, як підпис касира або печатки під час роботи з ПРРО;
  • працювати з тендерними майданчиками;
  • авторизуватися на державних онлайн-порталах;

Спробуйте хмарний захищений носій та переконайтесь у його функціональності та перевагах для свого бізнесу вже сьогодні. 

Якщо у вас виникли запитання або потрібна додаткова консультація, звертайтеся до наших фахівців за телефоном: +380 44 206 72 15.

Нагадуємо, раніше ми вже писали про технологію “хмарного” зберігання електронних підписів — CloudKey