Розширюй диджитал-можливості. Ще більше електронних послуг доступно з КЕП!

За 2021 рік можливості для власників КЕП стали ще ширшими! Наша держава на чолі з урядом продовжує активно диджиталізувати сферу послуг. Ми вже писали раніше про низку послуг, як то: реєстрація шлюбу, нарахування пенсії, свідоцтво про народження дитини тощо — що стали доступними для українців з КЕП онлайн і мають величезний попит.

Які ще послуги додалися до цього списку за останній рік і сьогодні їх можна отримати легко, швидко та просто, — маючи КЕП та інтернет?

Ліцензії на транспортні перевезення

Займаєтесь міжнародними чи внутрішніми транспортними перевезеннями? Оформлення, отримання, зміна даних, анулювання та переоформлення ліцензій у режимі офлайн забирає багато часу й сил. Оформлюйте їх онлайн на порталі “Дія” з КЕП від ЦСК “Україна” без жодної біганини по інстанціях!

Подаєте необхідні дані про стан транспорту, кваліфікацію водія та вантаж — і отримуєте ліцензії та дозволи в електронному вигляді. Детальніше читайте тут.

Довідка про доходи

Хоча б раз у житті ця довідка знадобиться кожній людині. Як правило, цей документ стає потрібен раптово і, за законом Мерфі, бажано ще на вчора. Відтепер ви можете подати запит за лічені хвилини там, де вам зручно, маючи електронний підпис та доступ до інтернету. І отримати довідку в електронному вигляді. 
Покрокова інструкція, як це зробити — за посиланням.

Бронювання дозволів на міжнародні перевезення вантажів 

Здійснюєте міжнародні перевезення вантажів? Бронюйте дозволи на них онлайн без зайвого клопоту та турбот! Після бронювання онлайн за перевізником гарантовано закріплюється резерв бланку дозволу. Щоб отримати цю послугу — переходьте за посиланням та слідуйте вказівкам.

Реєстрація операторів потужностей ринку

Потрібно зареєструвати обладнання для створення, зберігання та перевезення харчових продуктів? Заощаджуйте час — робіть усе це онлайн, в електронному вигляді. Більше жодних поїздок до держустанов та очікування у чергах з пакетом документів! Щоб дізнатися більше, переходьте за посиланням.

Дозволи, реєстрація, довідки — все більше важливих документів для бізнесу та громадян можна оформити через інтернет, без черг, поїздок до ЦНАПів та інших установ з паками документів. З електронним підписом від ЦСК “Україна” ви отримуєте максимум диджитал-можливостей і, найголовніше, — заощаджуєте час. КЕП від ЦСК “Україна” — ваш надійний помічник у цифровому світі!